Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Minigraver til salg

I vores mange annoncer hos Maskinbladet, finder du et bredt sortiment af minigravere til salg. Du finder helt sikkert en stærk minigraver i god kvalitet - uanset om den er fabriksny eller brugt. Gennemse annoncerne her på siden og find den rigtige minigraver, som kan lette gravearbejdet.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
HK:
Timer:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Stort udvalg af fabriksny eller brugt minigraver til salg

Når du skal vælge den rigtige minigraver, skal du vurdere, hvad det er for en opgave du skal bruge graveren til. De kompakte minigravere er stabile, de er pålidelige - og tilbyder præcision, styrke og ydeevne til mange slags opgaver. I udvalget finder du både minigraver på benzin og minigraver på diesel - begge meget kraftfulde. Minigraverne er ideelle til semi-professionelt og professionelt brug.

Der findes minigravere med udskudsarm og joystick for let manøvre og proportionalstyring - og minigravere med forskellig kapacitet. Minigraveren er et fleksibelt alternativ til de større gravemaskiner - og kan nemmere komme rundt på trange arealer og smalle passager. Og så er minigraveren perfekt til mindre graveopgaver, eller hvis du skal flytte tunge materialer såsom sten, som kan være meget opslidende manuelt arbejde uden en minigraver.

I udvalget blandt annoncerne findes både fabriksnye og brugte minigravere fra kendte mærker som New Holland og Bobcat. Se for eksempel andre annoncer fra den populære producent Bobcat her.

Minigraver med ekstra udstyr

I udvalget kan du også finde minigravere, som har enten en mekanisk eller hydraulisk udskydelig undervogn, og som er med eller uden gummibælte. Desuden følger der i nogle modeller graveskovle, planerblade eller andet udstyr med.

Vi har altså gjort det let for dig at finde den helt rigtige minigraver, som passer til netop dine arbejdsopgaver - til den helt rigtige pris. Du kan blandt andet bruge det smarte filter til at søge efter størrelse, driftsvægt, årgang, stand, driftstimer og mm. Og ved brugte minigravere kan du sagtens finde en fuldt fungerende, velholdt minigraver i god stand. Ved nogle af minigraverne tilbydes fleksibel finansiering eller leasing.

Find andre gravemaskiner

Du kan gå på opdagelse i de mange annoncer med andre entreprenørmaskiner til salg. Du kan også finde andre, større gravemaskiner her, hvis minigraveren er for lille til opgaven. Blandt andet kan du vælge at investere i en minilæsser til tunge løft og transport.

reklame