Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Knallert til salg

Hvis du mangler et billigt og effektivt transportmiddel, kan en knallert være svaret for dig.

Her hos Maskinbladet kan du finde en masse annoncer med knallerter til salg til en skarp pris. Så hvis du jager et billigt transportmiddel, der hurtigt og effektivt fragter dig fra A til B, kan du udforske de mange muligheder her på siden.

Udforsk udvalget og find den knallert, der passer bedst til dine behov.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Timer:
HK:
Antal rækker:
Rumindhold m3:
Arbejdsbredde m:
Balle bredde cm:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Fundet 15 resultater

Få køreglæde med en billig knallert

Hvis du har langt til studie eller arbejde og ønsker at undgå den udmattende og svedige cykeltur, er du nok på jagt efter alternativer. Da bilpriserne i Danmark er skyhøje, og den offentlige transport samtidig er kendt for at være upålidelig, er dette måske ikke de mest attraktive muligheder.

Hvis det er udfordringer, du kan genkende, kan en knallert være den perfekte løsning.

Hvis du mangler et pålideligt transportmiddel til dagligdagen, er en knallert nærmest uovertruffen. Brug den til at pendle til og fra arbejde eller skole, hvor den med sin relativt lave vægt, kraftige motor og sit behagelige sæde er helt perfekt.

Samtidig behøver du ikke sprænge budgettet for at få fat i en knallert. Her hos Maskinbladet kan du finde en masse spændende knallerter til salg til en skarp pris.

Bredt udvalg af annoncer med knallerter til salg

Hos Maskinbladet kan du således altid regne med at finde et bredt udvalg af annoncer med knallerter til salg. Vi sigter efter at indsamle så mange annoncer, at der er noget for enhver smag.

Du kan udforske alle annoncerne på én gang eller bruge vores filtre til at indsnævre søgningen. Vi har nemlig en masse smarte filtreringsmuligheder, som du kan bruge, så du kun får vist de knallerter, der er relevante i forhold til dine behov.

Du kan bl.a. filtrere efter pris, årgang, HK og meget andet, som gør din søgning endnu mere præcis, og som gør det nemmere at finde akkurat den knallert, du har ledt efter.

Køb en brugt knallert og spar penge

I jagten på en ny knallert bør du efter vores bedste overbevisning overveje at købe en brugt knallert.

Det første gode argument er, at en brugt knallert koster markant mindre end en splinterny. Og oftest har man slet ikke brug for at købe en helt ny knallert.

Der findes nemlig mange gode brugte knallerter, der stadig er af rigtig god kvalitet. Der kan du altså lave en utroligt god handel ved at købe knallerten brugt, da du kan sikre rigtig god kvalitet og høj pålidelighed til en brøkdel af prisen for en ny.

Find andre transportmidler hos Maskinbladet

Husk, at udover de mange knallerter til salg har vi hos Maskinbladet også en masse andre transportmidler til salg. I vores mange annoncer kan du f.eks. også finde en masse motorcykler, personbiler og varevogne. Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.reklame