Kellfri XKE200 Slagleklipper 2,0 m med hydraulisk sideforskydning og oplukkelig klap

Specifikationer:

Yderligere information:

Plejlklipper 2,0 m med hydraulisk sideforskydning og oplukkelig klap
• Oplukkelig klap
• Stærkt chassis
• Hydraulisk sideforskydning
• SKF-kugleleje
• Arbejdsbredde 2,0 m

Robust slagleklipper med solidt chassis og SKF-kugleleje til traktorer på 60-80 hk
Slagleklipperne i vores X-serie er bygget til håndtering af større udfordringer såsom krævende terræn med elementer af krat og stubbe. Klipperne er udformet og designet til at kunne klare det krævende arbejde, som de udsættes for. Vores maskiner i X-serien er som standard udstyret med solide chassiser, oplukkelig klap samt sideforskydning. Robuste maskiner til dig, som kræver lidt ekstra af din maskine.

I kraft af den høje rotorhastighed får de smedede hammerslagler en god evne til at klippe og snitte alle former for materiale, og du får en driftssikker maskine, som er effektiv ved store materialeflow.

Vores slagleklipper XKE200 er en kraftfuld maskine til dig, som stiller høje krav til ydeevnen ved kørsel over f.eks. tæt vegetation. Tilpasset traktorer på 60-80 hk. Arbejdsbredden er på 2,0 m, hvilket gør den praktisk, når du skal slå eller klippe mellemstore eller store græsarealer og græsklædte arealer.

Plejlklipperen har grovtandet, svejset modstål i chassiset med henblik på at slå græsset mere effektivt samt aftagelige modholdsknive, for at græsset skal forblive i maskinen og øge snitningen af materialet.

Europas største online-magasin

- flere end 200 sider med Premium-maskiner

Forhandler:

AV Larsen
Ø. Thorupvej 12
9330 Dronninglund

Send e-mail

reklame