Selvom en af de lokale landbrugsmesser oplever fremgang og optimisme, har den vietnamesiske svineproduktion oplevet en svær tid, som har sat skub i udviklingen.

Når man kigger på kalenderen, er det muligt at bruge hele året på at rejse rundt i verden ved kun at deltage i seminarer, shows og messer. Deltagerne på disse events får lige så meget ud af at networke, som ved at opdateres på nye produkter. Det er altså lige så meget for at skabe netværk, og vidensdele. Ny viden vil altid være med til at forbedre forretningseffektiviteten og rentabiliteten i branchen eller virksomheden.

Ses der igen på kalenderen er der i dag mange flere messer i Asien, end for få år siden - en indikation af vigtigheden af husdyrproduktion på denne del af kloden. Som noget afgørende har mange messer også en omfattende og bred serie af seminarpræsentationer til at opdatere deltagere på alle aspekter inden for svineproduktionen, i netop det område man er havnet i.

Priserne er faldet drastisk

Vietnam har omkring 28 millioner svin, der rangordner landet på en fjerdeplads i verden, hvilket gør dem fortjent til flere messer - faktisk to i år, ILDEX afholdt i marts og VietStock, der afholdes i oktober.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind