Bregentved og Gråkjær har indgået en aftale om byggeriet af 32.000 m2 stort slagtesvineprojekt med en kapacitet på 120.000 producerede slagtesvin om året fordelt over fire separate staldanlæg.

Nu har et sjællandsk landbrug indgået en aftale om opførelse af fire identiske produktionsanlæg med et samlet antal stipladser på 32.500. Hele projektet omfatter 32.000 m2 og bliver med en produktion på 120.000 slagtesvin om året det største nybyggede anlæg af sin slags i det nordlige Europa.

Partneringaftaler er vejen frem

Entrepriseaftalen, der er indgået mellem Bregentved og Gråkjær, er en såkaldt partneringaftale. Det betyder, at man i fællesskab optimerer på økonomi, kvalitet, tidsplaner og byggeproces. Som grundlag for aftalen ligger et ønske om at parterne i fællesskab yder deres bedste bidrag til, at projektet gennemføres professionelt og økonomisk optimalt.

- Med en partneringaftale på et projekt i denne størrelse har både bygherre og Gråkjær en fælles interesse for, at byggeriet holdes inden for budgetrammen, og vi er sammen om at medvirke til optimering af byggeriet til gavn for begge parter. Gennemsigtighed i såvel projekteringsfasen som i indkøbsfasen giver en række fordele. Ansvaret for projektgennemførelsen ligger dog stadig hos Gråkjær som totalentreprenør, pointerer Martin Rindom, salgsdirektør i Gråkjær A/S.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind