Virkon H2O er et ny og vigtigt supplement til Virkon S.

For de primære fødevareproducenter er det en kendt problematik, at dyrene forurener deres egen vandforsyning. Dyrene bliver derfor kontinuerligt udsat for infektioner, som belaster deres trivsel, vækst og ydeevne. Traditionelt har dette medført en betydelig brug af antibiotika inden for fødevareproduktionen, eksempelvis i svineproduktioner. Det betyder omfattende udgifter til penicillin og belastning af miljøet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sunde dyr trives bedre, og dyrenes ydeevne i eksempelvis svinebesætninger forbedres, når de ikke er belastet af infektioner. Med bekæmpelse af bakterier slipper dyrene for en række infektioner, de vokser hurtigere og trives bedre. Det giver bedre, flere og sundere slagtesvin og kyllinger, - og det kan aflæses på bundlinjen i regnskabet

Fravænning, staldskifte og foderskift forårsager stress hos dyr. Stress som reducerer dyrenes naturlige evne til at modstå sygdom.

Virkon H2O er gennem den særligt udviklede formulering skabt til at fremme god ydeevne ved fravænningsgrise, grise i andre produktionsperioder med stress, ny indsatte kyllinger eller ved foderskifte ved at dræbe væsentlige sygdomsfremkaldende bakterier som kan være til stede i drikkevand og vandsystemet. For eksempel Campylobacter, Salmonella, E. coli og Pseudomonas aeruginosa.

Uafhængige studier efter EU test standarder(EN1656) dokumenterer at Virkon H2O er effektiv mod Campylobacter, Salmonella, E. coli og Pseudomonas aeruginosa. Virkon H2O er desuden forenelig med EU biocidforordning, som sikrer et højt niveau af beskyttelse af dyr, mennesker og miljø.

fgk