Hvad gør du, når du går ind og ser til dine smågrise eller slagtesvin? De fleste holder et godt tempo, flår dørene op og begynder tilsynet ved at kigge ned i den første sti. Men én dag om ugen skal du gøre det modsatte: Gå dovent rundt, åbne dørene langsomt og blot stå og kigge ud over dine grise. Så har du nemlig chancen for at se, om der ligger grise og hviler sig på spalterne.

Sker det, skal staldens temperatur sænkes. Det giver en korrekt temperatur, og det giver grise med høj effektivitet, ingen halebid og minimalt svineri.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.