Lyt til artiklen:

Ny direktør skal accelerere udviklingen af Danish Pig Genetics

00:00
Hastighed: ???x
02:25

Med en fordobling i medarbejderstaben over de seneste måneder og resultater, der lægger op til et yderst tilfredsstillende regnskab for 2020, er Danish Pig Genetics nu klar til at opruste til fremtiden for virksomheden. Dette markeres ved bestyrelsens ansættelse af Karsten Due som ny Administrerende direktør for Danish Pig Genetics.

International profil med sans for forretningsudvikling

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Karsten Due er uddannet Maskiningeniør med en HD (A) og har gennem sit arbejde i ACO-koncernen opnået et indgående indblik i landbrugssektoren. Gennem de seneste 20 år har Karsten Due varetaget en række toplederstillinger i både nationale og internationale roller. I disse stillinger har han opnået stor erfaring med vækst og forretningsudvikling, og netop denne erfaring gør ham til den helt rette mand til at lede den videre udvikling af Danish Pig Genetics, skriver Danish Pig Genetics i en pressemeddelelse.

- Vi er utroligt stolte over at få Karsten ind som ledende figur for Danish Pig Genetics. Danish Pig Genetics er under stor udvikling på grund af den massive vækst, vi oplever. Med sin erfaring inden for forretningsudvikling af forskellige virksomheder i både ind- og udland er Karsten den helt rette til at understøtte og indfri vores ambitioner samt accelerere denne udvikling, udtaler Steen Bødtker, bestyrelsesformand i Danish Pig Genetics.

Den nye direktør har gennem sit virke varetaget flere lederstillinger i forskellige lande, hvor han gennem en analytisk og strategisk tilgang har drevet udviklingen og væksten af flere virksomheder. Derfor ser Karsten Due også frem til at bruge sin erfaring og profil til at drive udviklingen af det ambitiøse genetikselskab.

- Jeg har fra sidelinjen fulgt Danish Pig Genetics og den spændende udvikling. De høje ambitioner og den handlekraftige tilgang, som karakteriserer Danish Pig Genetics, er i den grad noget, jeg kan identificere mig med. Jeg ser derfor meget frem til at bruge min erfaring til at styrke Danish Pig Genetics' position som en seriøs aktør, der er en medspiller for kunderne, fortæller Karsten Due.

Karsten Due bor i Kolding og har to døtre. Han tiltræder stillingen som Administrerende direktør hos Danish Pig Genetics den 1. april 2021.