Den tyske slagtesvinenotering er uændret på 1,19 euro pr. kilo - svarende til 8,87 kroner.

Det tyske slagtesvinemarked lider fortsat under den store udbudspukkel, som er opstået i de seneste måneder, skriver Danske Svineproducenter i sit ugenyt.

I Perleberg, hvor Vions slagteri var nødt til at reducere slagtningerne på grund af conasmitte blandt medarbejderne, er man i gang med at udvide slagtekapaciteterne igen.

I Crailsheim er Vion imidlertid nødt til at reducere slagtningerne, fordi nogle medarbejdere skal i karantæne. Ellers er der for tiden ingen større forstyrrelser i slagteaktiviteterne i Tyskland, og mange markedsinteressenter er optimistiske i forhold til at udbudspukkel efterhånden kan reduceres væsentligt i de kommende uger.

På det europæiske kødmarked er priserne forholdsvis stabile. I forrige uge er prisen for hele slagtekroppen faldet med 1 cent, men det var først og fremmest, fordi de dyre delstykker er faldet til normalt prisniveau igen efter jul og nytår.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Januar er typisk en måned uden større impulser på kødmarkedet. De fleste markedsinteressenter regner derfor med stabile priser resten af måneden, skriver svineproducenterne.