Det kan godt være at Ilse Jacobsens gummistøvler tabte i landsretten, men hendes klemmer vinder i svinestalden.

Hyos staldskribent Henriette L. Hansen slår et slag for Ilse Jacobsens tøjklemmer og kommer med design-ideer til kendis-designeren: Klemmer i lille format og flere farver.

Henriette L. Hansen er afdelingsleder i farestalden på Aagaard ved Randers. Hun har fokus på at redde pattegriseliv, og det skriver hun om i Hyo.

Sidste nye i stalden på Aagaard er en hvid tøjklemme fra Ilse Jacobsen. De kan købes i Rema 1000 eller direkte ved Ilse Jacobsen.

- Jeg ved, at der er mange medarbejdere i svinebesætninger, der bruger tøjklemmer til at hænge tavler op på en wire. Så der er nok mange, der vil kunne se en fordel i denne type klemme. Den har nemlig ingen fjeder. Den er lavet af ren plast og skulle kunne holde til vask og sollys. Om den holder til ammoniakluften i stalden, vil blive spændende at teste. Indtil videre har min chef fået en kasse med 600 styk, der skal sættes op i farestalden. Hvis den viser sig at kunne holde meget længere end den traditionelle tøjklemme, kan man jo håbe, de laver den i lille format og i flere farver, så man kan bruge den til kastrations-systemet, skriver Henriette L. Hansen i Hyo.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Læs mere i Hyo.