Nu er der balance i udbud og efterspørgsel efter økologisk grisekød, oplyser Friland. 

- På det økologiske grisekød er udbud og efterspørgsel nu i balance. Vi kunne dog godt bruge lidt flere kilo, hvorfor vi fra uge 24 vil hæve vægtgrænserne på både frilandsgris og økologisk gris.

Det meddeler Claus Hein, der er CEO for Friland A/S. Han kunne i torsdags hæve tillæggene på Frilandsgris med 20 øre, økologisk grisekød med 45 øre og økologisk oksekød med 25 øre .

- På Frilandsgris er det et udtryk for, at de potentielle eksportkunder som jeg informerede om forud for Corona-nedlukningen igen er begyndt at placere ordrer. Vi har et potentiale for at hæve udnyttelsesgraden på dette koncept, og det skal vi bestemt forfølge, skriver Claus Hein i sin seneste beretning.

Han fortæller videre, at man på det økologiske oksekød oplever, at det danske marked så småt er ved at vågne op igen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har hævet tillægget, og vores forhåbning er, at vi på den måde kan få mængderne i hus, så vi er klar til at imødekomme genåbningen af samfundene på vores markeder. På Friland Kødkvæg er situationen indtil videre uændret, lyder det fra Claus Hein.