Åbningen af "Ordningen til Modernisering af Slagtesvinestalde 2020" flyttes til den 5. maj for at give mulighed for at vurdere nye forslag.

Efter at støtteordningen for Modernisering af Slagtesvinestalde har været i høring, har Landbrugsstyrelsen besluttet at udskyde ansøgningsrunden. Den skulle være åbnet den 5. marts, men udskydes nu til den 5. maj. Det giver Landbrugsstyrelsen tid til at imødekomme nogle af de forslag, som er blevet præsenteret i forbindelse med høringen. Samtidig får landmændene bedre tid til at sætte sig ind i, hvilke nye krav de skal leve op til for at få tilskud til at gøre deres slagtesvinestalde mere miljøvenlige.

Gode forslag

- Vi har fået nogle rigtig gode forslag under høringen, som vi vil forsøge at få med i den endelige ordning. Derfor har vi valgt at åbne ansøgningsrunden lidt senere, så vi får tid til at lave den bedst mulige ordning, der både giver mening for landmændene og indfrier ambitionen om at fremme ammoniakreducerende teknologier, siger teamleder i Landbrugsstyrelsen Ivan Volf Vestergaard.

I løbet af marts kan bekendtgørelsen og vejledningen for støtteordningen findes i tilskudsguiden. I april vil der blive afholdt et informationsmøde, hvor konsulenter og kunder kan møde Landbrugsstyrelsen og få yderligere information om ordningen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce