På årets NutriFair fokuserer Scagro på nedsat foderforbrug, højere tilvækst, vandindtag, hygiejne, jern, OUA, salmonella og naturligvis zink.

Scagro's SR Acid koncept blev introduceret på NutriFair 2019 og har været testet hen over sommeren i praktiske besætninger. Dels som kompensation for zink, men også som indsats i salmonella-udfordret besætning, skriver Scagro i en pressemeddelelse.

- Allerede ved introduktionen af konceptet, havde vi forventninger til øget foderoptagelse, reduceret foderforbrug pr. kg tilvækst - og højre daglig tilvækst. Forsøgene med dette har givet positive resultater, som vi viser frem på NutriFair, siger salgschef Ivan Pedersen.

Scagro har også testet zink-erstatning sammen med et Drink-Acid produkt, der hæver vand- og foderindtaget i den første kritiske periode efter fravænning.

Hos Scagro tror man på den multifaktuelle indsats hele vejen igennem.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi kan ikke ændre faktorer som staldforhold, temperatur, automaters udformning, ædepladser og fugtighed i stalden, men vi kan bidrage med en produktstrategi til at opnå endnu bedre resultater under de givne forudsætninger, lyder det fra Scagro A/S. På årets NutriFair messe viser Scagro deres bud på, hvor firmaets produkter indsættes i forløbet fra drægtighedsstald til slagtesvin. Ikke overraskende, starter det med hygiejne og udtørring - i den anledning, introducerer Scagro PiggyDry - som er et effektivt produkt til smågrisehjørnet.

To velkendte Scagro-produkter fejrer henholdsvis 15 og 20-års jubilæum i 2020. Tørhygiejne produktet ScanHyg kom på markedet for 15 år siden. Jerntilskuddet Agro-Fer har været med fra begyndelsen af Scagro's 20-årige foderhistorik uden at ruste og er still going strong.

- Som vanligt er der mulighed for at få øget sit foderoptag på Scagro-standen, så kig forbi og få en snak om strategi i stalden. Oplev samtidig at man blive ?syret til på den langsomme måde?, lyder det skælmsk fra Scagro-teamet. På standen kan du få en håndvægt med hjem til vejning af dine smågrise. I det ene hjørne kan du i fred og ro surfe en tur rundt på vores nye hjemmeside eller deltage i vores kaste-gris konkurrence, fortæller Ivan Pedersen.