Jens Gudike Fly Christensen har vundet prisen for Årets særlige indsats af Seges Svineproduktion.

Året Svinekongres er i fuld gang og prisen for Årets særlige indsats er netop blevet overrakt til 39-årige Jens Gudike Fly Christensen. Prisen modtager han for sit arbejde med facebook-siden Hverdagen på Enghave.

Lige nu har facebooksiden fået lidt over 3.800 likes samt over 4.000 følgere.

Bedriften Enghave ligger på Salling. Jens Gudike Fly Christensen overtog bedriften efter sine forældre for 11 år siden. Han producerer 21.000 slagtesvin om året og driver 260 hektar. Der er derfor altid nok at fortælle om på facebook-siden, hvor Jens Gudike Fly Christensen lægger egen-producerede videoer op.

- Mit mål med siden er at fortælle om, hvad en landmand som mig går og laver i hverdagen. Jeg vil især gerne prøve at fange folk fra byerne, så de kan blive klogere på, hvad der egentligt foregår på landet, fortæller Jens Gudike Fly Christensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Indstillet til prisen

Det er Jens Gudike Fly Christensens dyrlæge fra Vet-Team Holstebro, der har indstillet ham til prisen, hvilket den jyske landmand blev noget overrasket over.

- Jeg blev virkelig glad og stolt over at blive nomineret. Bare nomineringen i sig selv er stort for mig, fortæller Jens Gudike Fly Christensen, og fortsætter:

- At jeg så også vandt prisen er bare endnu større.

Med prisen for Årets særlige indsats følger også en præmie på 10.000 kroner.

- Min kammerat, der har hjulpet mig med nogle af videoerne, og jeg skal ud og have en god middag for pengene. Om det så bliver i Rom eller Paris, ved vi ikke helt endnu, siger Jens Gudike Fly Christensen.