Danske Svineproducenter har hidtil bakket stærkt op bag Nutrifair og har holdt sin generalforsamling i forbindelse med messen.

At Agromek fra 2021 placerer sig samtidig med Nutrifair, får i Danske Svineproducenter til at tøve med opbakning til den årlige messe i Fredericia.

- Vi bakker op om NutriFair, som vi hele tiden har gjort, siger formand for Danske Svineproducenter Kim Heiselberg til beskeden om, at Agromek ønsker at flytte sin udstilling fra december til januar.

- Vi har holdt vores generalforsamling på NutriFair siden udstillingens begyndelse, og det bliver vi ved med, tilføjer han.

- Det er der, vi møder svineproducenterne, og det er der, vi lytter os til, at udstillerne har det bedste salg, fortæller han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Formanden konstaterer, at Agromek må have sine grunde til at flytte udstillingen.

- Det er deres sag. Det blander vi os naturligvis ikke i.

- Men det bekymrer mig, at et tidsmæssigt sammenfald mellem de to udstillinger - alt andet lige - må betyde færre besøgende og udstillere begge steder.

- Der er kun husdyrfolkene til at betale for det, men vi foretrækker naturligvis til enhver tid, at det er så billigt som muligt for svineproducenterne, pointerer han.