Tommy Mølgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin nuværende stilling som CFO i Tulip Ltd for at forfølge nye muligheder uden for virksomheden. Han forlader virksomheden den 15. februar efter et år.

- Tommy har spillet en afgørende rolle i at skabe større gennemsigtighed i og forståelse for organisationens økonomiske udfordringer, samtidig med at den samlede finansfunktion er blevet styrket og stabiliseret. Jeg vil gerne takke Tommy for hans store bidrag de seneste 12 måneder, og jeg ønsker ham held og lykke i hans fremtidige karriere, siger Andrew Cracknell, CEO i Tulip Ltd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kurs mod overskud

Selv siger Tommy Mølgaard om sin beslutning.

- Jeg er stolt af de fremskridt, der er gjort inden for finansområdet i løbet af det sidste år, hvor vi har fået en langt bedre forståelse for det sande finansielle billede inden for Tulip Ltd. Det gør virksomheden i stand til at sætte en kurs mod overskud. Jeg har det godt med at forlade forretningen med et stærkt team af dedikerede fagfolk for at fortsætte arbejdet med at flytte virksomheden tilbage til en brancheledende stilling - hvor Tulip hører hjemme.

Danish Crowns CFO Preben Sunke overtager rollen som CFO for Tulip Ltd indtil virksomheden har fundet en ny CFO.

- Tommy har lagt et godt fundament, som en ny CFO kan bygge videre på. Vi er allerede i gang med at finde den rigtige afløser, og håber at få vedkommende på plads før sommerferien, siger Preben Sunke.