Vejen Kommune har givet Martin Lund Madsen et tilbud på to millioner kroner i en ny erstatning for etablering af den spærrede Skovgårdsvej. Landmanden vil ikke acceptere tilbuddet og har i stedet stævnet kommunen og Banedanmark, skriver Jyske Vestkysten. Tidligere har gårdejeren krævet 60 millioner i sagen.

Landmand Martin Lund Madsen og Vejen Kommune står langt fra hinanden i sagen om den spærrede Skovgårdsvej. Nu viser Vejen Kommunes erstatningstilbud, at parterne står rigtigt langt fra hinanden. Vejen Kommune har tilbudt Martin Lund Madsen to millioner kroner i erstatning for etableringen af Skovgårdsvej, som går gennem landmandens jord. Det viser Jyske Vestkystens aktindsigt i sagen. Martin Lund Madsen har spærret vejen, da Højesteret har erklæret ekspropriationen ugyldig, og Vejen Kommune har i stedet igangsat en ny ekspropriationsproces.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kommunens ekspropriationsudvalg fandt frem til en pris på to millioner kroner til en åstedsforretning 6. december, Martin Lund Madsen fortæller, at han ikke har tænkt sig at svare på tilbuddet om erstatning.

- Vi tager den juridiske vej, siger landmanden.

Martin Lund Madsen fik godt to millioner kroner ved den sidste ekspropriering efter elektrificeringsloven. I starten af december valgte han at betale dette beløb tilbage til Banedanmark.