DLG har selv bestilt den uvildige afprøvning: 'Nyt smågrisefodersortiment fra DLG' (Meddelelse 1143) hos SEGES for at få verificeret de gode produktionsresultater, som DLG oplever hos kunderne. Faglig ansvarlig for DLG's svinefoder Troels Olesen siger i en pressemeddelelse:

- For 1½ år siden var vi udfordret på enkelte af vores smågrisefoder-blandinger, og vi er derfor meget tilfredse med, at SEGES-afprøvningen dokumenterer, at vores smågrisefoder leverer flotte, solide produktionsresultater. Vores smågrisefoder er af høj kvalitet, og dykker vi længere ned i resultaterne, så viser afprøvningen på mange områder historisk flotte resultater. Det er vi naturligvis tilfredse med, og det bekræfter ikke mindst de rigtig mange positive tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Produktionsresultater

SEGES-undersøgelsen viser, at DLG's smågrisefoder giver flotte produktionsresultater.

- Undersøgelsen viser, at tilvæksten er ekstrem høj og helt oppe på 565 gram om dagen. Foderudnyttelsen er fantastisk god og helt nede på 1,53 FEsv/kg. Det er samtidigt meget positivt, at DLG-foderet har signifikant færre behandlingsdage mod diarre pr foderdage. DLG's smågrisefoder havde en produktionsværdi på indeks 101,7 mod kontrolfoderet på indeks 100, hvilket dog ikke helt er nok til, at kalde det statistisk signifikant. Men det er alt sammen stærke resultater, der på flere områder er historiske i en SEGES-undersøgelse, siger Troels Olesen.