I 2017 brugte næsten 100.000 danskere en september-søndag på at tage en tur på landet. I år åbner 52 landbrug landet over dørene søndag den 16. september fra klokken 10-16. Her er et udpluk fra Maskinbladets mailboks med invitationer:

Krogsagergård, Krogsagervej 1, Randers SØ: Her bor familien Jørgensen med deres 70 økologiske køer, som bliver malket af en robot. De 2000 liter mælk, som køerne giver dagligt, bliver til økologiske mælkeprodukter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Jordemodervej 10, Ørum Djurs: Her byder familien Pedersen velkommen på deres landbrug, hvor de har 140 malkekøer og opdræt. Køerne giver 4500 liter mælk om dagen, om det bliver lavet til mozarella på Arlas mejeri i Rødkærsbro. Derudover dyrker familien 175 hektar jord med foder og korn.

Møllerup Gods, Møllerupvej 24, Rønde: Her på godset bor familien Gamborg, og de beskæftiger sig med landbrug, skovbrug, jagt, hestepension, udlejning af ejendomme og events. De tilhørende 500 hektar jord drives med rødsvingel, hvede, byg, raps og hamp, som bliver brugt til fødevarer, isolering og hudplejeprodukter.

Axel Månsson A/S, Grarupvej 15, Brande: Her på gården kan du få en guidet traktortur til grønsagsmarkerne, eller du kan se det økologiske biogasanlæg på stedet. I løbet af dagen vil der være masser af spændende arrangementer på gården, der huser et af landets største frilandsgartnerier.

På aabentlandbrug.dk kan du finde et kort med alle 52 landbrug, som inviterer indenfor til Åbent Landbrug 2018.