Danish Crown ændrer strukturen i koncernens division for fersk svinekød. Det betyder, at der ikke ansættes ny divisionsdirektør i koncernen, og at DC Pork i stedet opdeles i fire selvstændige forretningsområder.

Strukturændringerne betyder også, at produktionsdirektør Søren F. Eriksen forfremmes til direktør af en ny forretningsenhed - DC Pork B2B. DC Pork vil fremover være opdelt i fire selvstændige forretningsområder:

- DC Pork B2B

- DC Pork Danmark

- DC Fleisch

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- KLS Ugglarps

De fire selvstændige forretningsområder vil referere direkte til direktøren for DC Fresh Meat. Det er CEO Kjeld Johannesen, der er direktør for DC Fresh Meat - ligesom Flemming N. Enevoldsen er direktør for DC Foods.

- Vi har vurderet, at der kan skabes en endnu bedre synergi ved at ændre lidt på organisationen. Ledelses- og ansvarsforholdene i DC Pork Danmark, DC Fleisch og KLS Ugglarps er uændrede med henholdsvis Uffe Frovst, Steen Sønnichsen og Jonas Tunestål i spidsen, mens det nyoprettede forretningsområde DC Pork B2B, som omfatter de seks svineslagterier i Danmark, soslagteriet i Skærbæk, udbeningsafdelingerne i Polen og Tyskland og udbening og bacon i Bugle, England, får Søren F. Eriksen som direktør. DC Pork B2B omfatter også eksportsalget, siger Kjeld Johannesen, Group CEO i Danish og direktør for DC Fresh Meat.

Søren Eriksens første opgave bliver at organisere DC Pork B2B inden for de definerede ansvarsområder.