Siden sidst er der sket ret store og spændende ændringer på den ene halvdel af Koczala. Goodvalley er i en proces, hvor vi er ved at skabe vores eget fødevarebrand. Det betyder, at vi prøver at differentiere os fra det traditionelle slagtesvin ved at skille os ud på nogle områder. Alle grise produceret i Goodvalley skal således produceres CO2-neutralt med fuld sporbarhed fra jord til bord. Ydermere skal alle produkter, som vi sælger under eget brand, opdrættes uden brug af antibiotika.

Væksten i salget af vores egne produkter er støt stigende, og prognoserne sagde derfor, at vi ville mangle OUA-slagtesvin om et halvt år. Vi har derfor besluttet at tage de 4.000 søer på den ene halvdel af Koczala med ind i OUA-programmet, så det nu er 16.000 ud af 24.000 søer, der produceres efter OUA-princippet i Polen.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.