Ugentlige rapporter fra alle driftsledere er et vigtigt redskab til at optimere i familien Kjær Knudsens svinebesætninger.

Svineproduktion over store afstande kan lyde besværligt, men for familien Kjær Knudsen er det en spændende ledelsesmæssig udfordring, der har givet gode synergieffekter og værdifuld sparring og erfaringsudveksling.

- Driftslederne motiver hinanden og deler resultater. De kigger hinanden over skuldrene og følger med i, hvordan det går. De er gode til at kontakte hinanden og bede om gode råd, hvis der er problemer, og det er sådan, vi ønsker det skal være. Vi skal hele tiden dele viden med hinanden, hvis vi vil udvikle os, siger Kim Kjær Knudsen, 34 år.

Det kan godt være en udfordring, når vi er så mange - og spredt på så mange steder. Men netop derfor er driftsledernes indbyrdes samarbejde essentielt.

Kim Kjær Knudsen, svineproducent

Han driver en af landets største svineproduktioner sammen med sin far, Peter Kjær Knudsen, og sine to brødre, Knud og Anders. Familien har base på Sjælland og ejer både selskaber sammen og hver for sig.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind