Selvstændig rådgiver oplærer personale i praktisk opgaveløsning og går gerne sygerunder i stalden.

Synlig ledelse og proper oplæring kræver tid og ressourcer. Som svineproducent er det ikke altid det man har mest af. Derfor har en sønderjysk svineproducent taget den dårlige samvittighed ved hornene og opsøgt Farestalds Eliten for at få hands on rådgivning, oplæring af medarbejdere, synlig ledelse, praktisk opgaveløsning og fokus på udfordringerne på staldgangen.

Christian Jacobsen driver en traditionel SPF svineproduktion med tre ejendomme, 1700 søer og produktion af 62.000 30 kg grise til eksport. Sammen med 14 faste ansatte, corona-tiltag, en medarbejder der hurtigt skulle hjem til Ukraine og nye ansatte, gik han med dårlig samvittighed over, at han ikke havde tid nok.

Jeg skal ikke være en Kong Gulerod, jeg skal vinde tilliden og lave gode, holdbare rutiner

Karina Mikkelsen, Farestalds Eliten

- Jeg hørte af Karina Mikkelsen havde startet et firma selv, så kontaktede jeg hende, for jeg manglede hjælp og har kun hørt godt om hende. Jeg havde konstant dårlig samvittighed overfor mine medarbejdere. Det er svært at være tre steder på samme tid. Her på Søndergaard havde jeg en medarbejder der blev nødt til at rejse hjem, to der kun har været her i kort tid og stod for at skulle udskifte en ansvarshavende medarbejder. Så det passede med at Karina kunne sætte ind med ledelse, oplæring og overblik. Hun er 100 procent på og hurtigt inde i rutinerne, siger Christian Jacobsen.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind