Seges Svineproduktion har udviklet en billig og samtidig produktionssikker slagtesvinestald i samarbejde med Danish Farm Design og til dels Danish Crown.

Konceptstalden vil være omkring 500 kroner billigere per stiplads i forhold traditionelt byggeri. Kombinerer man dette med en højere grad af standardisering på såvel staldbygning som indretning, vil omkostningsre-duktionen formentlig blive endnu større med tiden.

Nem at tilpasse

Skitser og udbudsmateriale til Konceptstalden ligger frit tilgængelig på hjemmesiden i håb om at det vil gøre processen nemmere og økonomien bedre for de slagtesvineproducenter, som ønsker at bygge.

Konceptet indeholder beskrivelse, skitsetegninger og udbudsmateriale på en slagtesvinestald med 4.200 stipladser. Det er fordelt på 6 sektioner med 700 stipladser i hver sektion, hvilket giver en årlig produktion på ca.18.000 slagtesvin, fra 30 kg. til slagtning. Det er baseret på levering af 700 smågrise hver anden uge., men kan tilpasses individuelt til den enkelte svineproducents ønsker og behov, ganske simpelt ved at tilrette sektionernes størrelser, der kan forlænges og antal sektioner.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind