Fodring med transponder giver dine søer det bedste huld. Det er et driftssikkert system, med komplet overblik over søernes foderstatus og adfærd omkring fodring.

Transponderfodring giver et værdifuldt overblik for landmanden, når han hurtigt kan se alle sine dyrs foderstatus nu og flere foderdøgn tilbage. Med disse data kan man være på forkant med tabte øremærker, skader, sygdom med mere. Soen får de bedste forudsætninger for succes i en kritiske drægtighedsperiode og krævende faring.

Det er ingen hemmelighed, at transponderfodring ikke er for alle. For at opnå alle fordele med systemet kræver det, at man er villig til at gå ind i de data, der kommer omkring fodringen. Der er bland andet udskrifter, som viser, hvilke dyr ikke har ædt, som man skal tage action på. Man skal være bevidst om lidt mere teknik, men det er brugervenligt og intuitivt.

Der skal tages hensyn arbejdsgangen

Landmandens arbejdsgang med hensyn til flytning og sortering af dyrene, skal der tages stort hensyn til under planlægningsfasen. Det giver en klar indikationen om hvor mange transpondere der skal installeres, hvilken model der er bedst og det udstyr der kræves.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind