Virksomheden Envirolyte mærker stigende interesse for bæredygtig vandbehandling og har ambitioner med sit elektrolyse-system. Det indeholder blandt andet en patenteret coating, der skal sikre anlægget en lang holdbarhed.

Miljøvenlig og bæredygtig behandling af vand til dyrehold omfatter blandt andet elektrolytisk vand og behandling med ultraviolette stråler. Området for elektrolytisk vand er på vej frem og indeholder et stort potentiale. Det mener i hvert fald virksomheden Envirolyte. De hævder med deres løsning at kunne sikre mindre besvær for brugeren og samtidig mindske behovet for både kemi, plastemballager og transport.

I Danmark er der en række virksomheder, som udbyder løsninger med elektrolytisk vand, hvor den rensende effekt opstår via elektrolyse af saltvand. Virksomheden Envirolyte er en af de ældste udbydere af sådanne løsninger. Indehaver John F. Nielsen er i år blevet ejer af virksomheden efter John Ø. Jensen, som siden denne type vandbehandling kom i brug i Danmark for cirka 15 år siden har solgt anlæg til blandt andet landbruget. På danske landbrug står der i dag omkring 100 anlæg fra Envirolyte.

Men John F. Nielsen mener, at virksomhedens produkt har potentiale til at nå ud til endnu flere.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind