Efter en lidt underlig høst, hvor første etape bare gik helt forrygende, blev afslutningen mere presset og langtrukken, men det lykkedes heldigvis at få det hele i hus.

Halmen kom ind uden alt for meget vand, og det meste af grovfoderet til hestene blev lavet. I skrivende stund mangler vi kun at slå et enkelt stykke græs. Resten af markarbejdet er næsten færdiggjort. Der skal sås lidt mere endnu, men vi har droppet at så vinterbyg og nøjes med raps, rug og hvede her i efteråret.

I skrivende stund er det meste i jorden. Maskinerne skal snart gøres vinterklar, og så er det vist også tid til et hvil. Der er dog stadig en medarbejder på ferie, han kommer tilbage i uge 41, og så har fodermesteren ferie det meste af uge 42. Men så er vi på plads med fuld bemanding - faktisk med lidt overkapacitet, så der bliver forhåbentlig tid til vedligehold og efterårsoprydning.

IT gør knuder og registreringer mangler

Vi har henover sommeren bøvlet unødigt meget med vores internet og med at få synkroniseret data mellem telefoner og pc'er. Men det ser ud til, at vi er ved at have løst det meste. Der har været problemer med den faste ip-adresse, vi ellers har betalt for siden foråret. Den viste sig ikke at være fast alligevel på grund af forglemmelse fra operatørens side. Samtidig har vi haft problemer med, at vi ikke kunne opdatere software på vores reader til transponder/chip. Også dette er vi ved at have fundet en "bagvej" til at få op at køre. Så vi håber på færre fejl og færre manglende registreringer nu samt mere fred til at passe dyrene.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind