Få bedre priser med digital og direkte handel.

På det europæiske marked handles for 430 millioner tons korn og råvarer om året. I gennemsnit handles alle tons cirka tre gange. Nogle gange bliver en last korn handlet over 10 gange, før lasten når sin aftager i produktionsledet. Hvis alle skal tjene penge på handlen, så bør der optimeres.

Dette - og uigennemskueligheden af markedet - har fået to kvikke kvinder til at udvikle en handelsportal for landmænd. En platform, der gør det nemt for landmænd at handle korn og råvarer både nationalt og internationalt - uden brug af fordyrende mellemled - og ved at åbne op for at sætte ens handler i udbud.

Når der handles direkte, glemmer man ofte kontrakten, men det tager platformen højde for, og det er også muligt at lave kreditforsikringer

Ida Boesen, medstifter og -ejer af Commoditrader

- Vi har udviklet en digital handelsplatform til korn og råvarer, fordi vi har et håb om at gøre handlen mere sammenlignelig og dynamisk. Platformen skal give en større indsigt i de interessenter, der vil handle med landmanden. Det er meget centralt for os at skabe nem og direkte adgang til både købere og sælgere, siger Ida Boesen, der er medejer og -stifter af Commoditrader.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind