Svenskernes ønske om at købe svensk i dagligvarebutikken og det offentlige indkøb til kommuner, sygehuse og skolekøkkenerne er stærkt stigende. Den vigtigste succesfaktor har vist sig at være forbrugerens viden om Sveriges anvendelse af antibiotika til fødevareproducerende dyr.

I Sverige har der været et langvarigt arbejde for opdræt af sunde dyr i årtier. Ved at udrydde sygdomme og forhindre infektioner i at krydse grænsen har de raske dyr bidraget til høj produktion af mælk og kød i verdensklasse.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.