KJ Klimatekniks to-stjernede nyhed Odin giver overblik over klima og ventilation i svinestalden.

Med KJ Klimatekniks nye digitale løsning Odin, kan svineproducenten klimastyre, regulere og overvåge sine stalde i én samlet, integreret løsning.

-Vi er gået all in med denne løsning. Der er ingen betjeningspaneler ude i stalden overhovedet, i stedet foregår alt mobilt, så landmanden har mulighed for at fjernbetjene klimastyringen på alle sine bedrifter via sin smartphone eller PC, siger direktør i KJ Klimateknik Allan Pedersen.

Fuld kontrol over klimaet

Konceptet fungerer sådan, at den enkelte medarbejder i stalden holder sin smartphone op til et access point ved stalddøren, hvorefter han med det samme får overblik over værdierne i den aktuelle stald.

-Vi har skabt en brugerdrevet løsning, der svarer direkte på landmandens behov, siger Allan Pedersen. Siden han kom til KJ Klimateknik for to år siden, har man skærpet fokus på innovative og fremtidssikrede digitale løsninger.

-Med Odin, får landmanden fuld kontrol over alle sine bedrifter i én løsning, så staldklimaet optimeres, hvilket er til gavn for både dyrene i stalden, miljøet og hans egen pengepung, slutter Allan Pedersen.