Hos vores staldskribent på Ny Amtoftgaard er der ikke tid til at holde lang sommerferie. Men Jeanne Bredesen ville ikke ønske det anderledes.

Mens alle andre snakker om ferie, afslapning og kedsomhed, så går vi den travle tid i møde. Facebook oversvømmes af indlæg om, hvor sundt det er, at børn holder ferie og har tid til at kede sig, og de fleste af har nok travlt med at engagere bedsteforældre eller andre til at overtage pasningen, når høsten bryder løs, og skoler, børnehaver og vuggestuer lukker ned i to, tre eller fire uger.

Her hos os er det naturligvis ikke spor bedre. Vi er dobbelt ramt, når både min mand og jeg arbejder i staldene, så det med at holde 14 dages hyggeferie, det er ikke realistisk.

Og jeg ved da ærlig talt heller ikke, om vi ville kunne lide at være væk fra det hele så længe. I sidste ende er det jo ikke kun et praktisk spørgsmål. Når man bare dybest set godt kan lide sit job, og nyder at se, det går godt, er det egentlig bedre at nøjes med en hel eller en halv fridag i ny og næ, måske endda en hel weekend, og så tilbage og have styr på det hele.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind