For ni år siden blev Slagteriernes Forskningsinstitut overtaget af Teknologisk Institut. Det har givet fornyet energi til både forskning og medarbejdere.

Umiddelbart virker der meget stille hos Danish Meat Research Institute (DMRI) i Taastrup denne fredag morgen. Og sådan skal det ifølge direktør Lars Hinrichsen også helst være. DMRI sælger nemlig rådgivning, og den gives i meget stort omfang ude på virksomhederne i Danmark og hos kunder i lande som Canada, Mexico og mange steder i EU.

51-årige Lars Hinrichsen er uddannet levnedsmiddelkandidat samt PhD fra Landbohøjskolen, og efter 12 år som funktionschef i Chr. Hansen A/S skiftede han i 2008 til Slagteriernes Forskningsinstitut, som i 2009 blev til DMRI under Teknologisk Institut. Overdragelsen af forretningen til Teknologisk Institut havde han ikke kendskab til, da han sagde ja til jobbet som direktør.

... Det er et projekt, der kan have stor betydning for de danske griseslagterier, hvis vi lykkes...

Rent fysisk flyttede DMRI først til Teknologisk Instituts hovedsæde i Taastrup i 2014, og det har været godt på flere områder, fortæller direktøren.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind