Automatisk oplæsning:

10 år med Case Construction i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
00:00

I april 2021 kunne S.D. Kjærsgaard fejre 10 års jubilæum med Case Construction i Danmark.

S. D. Kjærsgaard, som blandt andet har forhandling af Case IH-landbrugsmaskiner i det nordjyske, østjyske samt på Sjælland og Bornholm, har også forhandlingen af de orange Case Construction- maskiner i Danmark. Det begyndte for 10 år siden, da man fik importen og ansvar for Case Construction i hele Danmark.

I dag har man tilmed også forhandlingen i det sydlige, vestlige og centrale Norge.

Case Construction henvender sig dels til landbrug segmentet med gummihjulslæssere samt rendegravere, men specielt også til entreprenør-branchen med flere forskellige maskiner:

S.D. Kjærsgaard har i det afsluttende år kunnet notere en fordobling af salget af store gravemaskiner, fra 13 ton, hvor de mest solgte er i størrelsen 25 til 30 ton.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Desuden har man ansat en ny salgschef i det vestlige Danmark samt i det østlige Danmark i form af Brian Storgaard og Simon Holt

- Vi byder velkommen til Brian og Simon, som skal være med til at cementere den vækstrejse vi er på hos S. D. Kjærsgaard. At vi kan fejre 10 års jubilæum med Case Construction gør mig varm om hjertet. Vi holder fingeren på pulsen, næsen i sporet og vi ser frem til udviklingen sammen med SDK-teamet, vores kunder og leverandører - ikke mindst Case Construction, fortæller Direktør og ejer Palle Kjærsgaard.

rich-media-1
Lene Thornholm fra CASE Construction, (med ansvar for forhandlerne i Danmark, Norge, Sverige og Finland) overrækker her jubilæums plakette til Palle Kjærsgaard. Simon Holt og Brian Storgaard virksomhedens nye salgschefer. Foto: S.D. Kjærsgaard.