Automatisk oplæsning:

Medejer af WekoAgro kan fejre 30 års jubilæum

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Christian Dybdal Christensen, medejer af WekoAgro Machinery Holding og direktør i Miko Gulve A/S og Garant Randers/ Hammel, kan den 1. maj fejre sit 30-års jubilæum.

Siden Christian Dybdal Christensen købte Miko Gulve i Egå som 23-årig, har han nydt at lede og fordele i egne virksomheder og investeringer, samt med tiden fået plads ved flere bestyrelsesborde, skriver Weko Machinery i en pressemeddelelse.

I dag favner Christian Dybdal Christensen en bred vifte af virksomheder. Han har registeret ejerskaber i 10 danske selskaber. Senest er 50 procent ejerandel af WekoAgro Machinery Holding kommet til.

WekoAgro består i dag af tre afdelinger beliggende i Hammel, Bording og Hoven, som i dag er en stor og betydelig spiller på markedet for landbrugsmaskiner. Virksomheden har i år leveret sit bedste resultat til dato.

Derudover kommer der bestyrelsesposter i forskellige virksomheder. Blandt andet har Christian fornøjelse af at sidde i bestyrelsen for Gulvbranchen under Dansk Industri, indkøbsforeningen InboGulve, hvor han er næstformand, Enkon A/S og WekoAgro Machinery A/S, hvor han i begge er bestyrelsesformand, samt et mangeårigt medlemskab af Jydske Banks repræsentantskab.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Christian har siden 1989 siddet i bestyrelse eller direktion i 29 virksomheder. Han sidder på nuværende tidspunkt på 12 bestyrelsesposter og seks direktionsposter.