Automatisk oplæsning:

Ny salgschef i TBS Maskinpower

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Topsælger hos Hardi International Knud Rughave er netop ansat som salgschef hos TBS Maskinpower.

TBS Maskinpower, som driver maskinforretningerne TBS med salg af Fendt-traktorer i det meste af Jylland og maskinforretningerne Valtec med salg af Valtra-traktorer i de sydlige tredjedel af Jylland, har ansat Knud Rughave som salgschef.

Knud Rughave er en af branchens kendte ansigter, som kommer til TBS Maskinpower med en betydelig erfaring fra både salgsleddet ud mod slutbrugerne og distributionsleddet, skriver TBS Maskinpower i en pressemeddelelse.

Han har således arbejdet både som sælger hos Hindsholm Maskinforretning i knapt 10 år og siden haft ledende salgsjobs hos Hardi International, Kongskilde Industries og Kverneland Group. Senest kommer han fra en stilling som salgsdirektør hos BM Siloer.

Hos TBS Maskinpower får Knud Rughave ansvaret for salgsafdelingerne i Starup, Holstebro og Suldrup, der sælger Fendt og afdelingerne i Gravens og Skanderborg, der sælger Valtra.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I forbindelse med Knud Rughaves tiltrædelse har Jens Hansen, der hidtil har varetaget opgaven som salgschef, besluttet sig for primært at bruge sin energi på salgsarbejdet i Starup og forskellige ad hoc opgaver.

Adm. direktør Jan Garder glæder sig over, at det er lykkedes at få en erfaren mand ombord i salgsorganisationen.

- Knud har stor indsigt i vores branche og en betydelig erfaring med salg, ledelse, og forretningsudvikling, hvilket jeg er sikker på, vil komme hele vores organisation til gode. Samtidigt har han både teknisk indsigt og er operationel stærk, så jeg er sikker på, at vores salgsteams får kompetent med- og modspil i det daglige, siger Jan Garder.