Automatisk oplæsning:

Danske snitterpiloter i topklasse

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Under den 10 dage lange demotour har de danske snitterpiloter præsteret det som produktchef for Claas Jaguar, Hubert Erdmann kalder "Top Claas".

Andre Claas medarbejdere er også imponerede over de danske snitterpiloters evner til, i vid udstrækning, at kunne føre finsitteren på så optimale måder efter ganske kort igangsætning.

Jaguar 990 Terra Trac (med bælteundervogn) er udstyret med motorteknologi, som man ikke har set magen til tidligere i Danmark. Derudover benyttes en ny type majsbord, der også kræver opmærksomhed - specielt hvis man til daglig kører andre mærker, skriver Claas i en pressemeddelelse.

Piloterne har under demo-dagen formået at køre finsnitteren med maximum kapacitet gennem hele dage, hvor deres opmærksomhed på maskinens indstillingerne har leveret yderst god kvalitet af det snittede materiale. Efter hver demo-dag er kørslen blevet analyseret i dataprogrammet Claas Telematics, hvor man kan tilgå information om kapacitet, brændstofforbrug, udbytte og meget mere. Det er ud fra denne data at man efterfølgende har kunnet udtrække spændende information om, hvordan demopiloterne har kørt i den nye Jaguar 990 Terra Trac med det nye ORBIS 900 skærebord.

I den anledning er der lavet fire kategorier, hvor der har været en særdeles flot præstation, som har udløst en 1. plads. Kategorierne er "Bedste permanente høj ydelse", "Bedste gennemsnitlige ydelse", "Bedste permanente motorudnyttelse" og "Laveste brændstofforbrug i liter pr. ton FM". "Laveste brændstofforbrug i liter pr. ton FM".

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lars Jensen, Revslund Maskinstation.

Lars Jensen vinder denne kategori med det absolut laveste brændstofforbrug på 0,41 l/ton. "Bedste permanente høj ydelse".

Mads Baisgård, Allestrup Maskinstation.

Mads Baisgård vinder denne kategori med en høj permanent ydelse/kapacitet på lige under 400 ton/time. "Bedste gennemsnitlige ydelse".

Steffen Hansen, Klaus Jepsen Maskinstation

Steffen Hansen vinder denne kategori med den højeste kapacitet med et peak på 426 tons i timen "Bedste permanente motorudnyttelse" -

Carsten Mouridsen, Kjærs Maskinstation

Carsten Mouridsen vinder denne kategori med en motorudnyttelse omkring 100 procent hele dagen igennem. "Bedste permanente motorudnyttelse".