Målet er ifølge Arla, at al dansk drikkemælk inden udgangen af 2017 skal komme fra køer, der har fået foder helt fri for GMO-afgrøder. Årsagen er stigende efterspørgsel fra forbrugerne og detailhandlen i Tyskland. Nu tager indsatsen også fart i Danmark.

Den GMO-frie mælk er blot det seneste tiltag - mange mælkeproducenter leverer i dag økologisk mælk, nogle leverer mælk lokalt, få laver hø-mælk, bioorganisk mælk og lignende. Men hvorledes skal de danske mælkeproducenter forholde sig til en mælkeproduktion og et omskifteligt marked, hvor mælk ikke længere "bare" er mælk?

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.