Lean er ofte med til at skabe mere struktur på arbejdsrutinerne i stalden og kan derfor medvirke til bedre produktionsresultater.

Ensartet og struktureret pasning af dyrene på din bedrift er en vigtig i stræben efter bedre produktionsresultater. Strukturering af arbejdsprocesser via Lean kan hjælpe dig til mere stabil produktion med færre udsving i produktionsresultater.

Der indgår mange værktøjer i Lean-værktøjskassen - hvor de fleste nok har hørt om Lean-værktøjerne tavlemøder og SOP (Standard Operationel Procedure). Værktøjer som hjælper leder og medarbejdere til en mere struktureret og effektiv arbejdsdag med bedre overblik. Helt basale værktøjer i DMS samt fokus på lavpraktisk strukturering kan dog også være et skridt ud i Lean - strukturering og produktionsstyring på bedriften.

... Gab ikke over noget
der er for stort ...

Nøglemedarbejderen skal ikke være uundværlig

Vigtig viden og information går ofte tabt i dagligdagen som følge af travlhed, vagtskifte og manglende kommunikation. Hermed risikerer rettidig håndtering og opfølgning, på specielt svage dyr og udsatte maskiner, at gå tabt.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind