Automatisk oplæsning:

Cellokoncert for kvæg og børn

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Haugaard Hereford på Stevns inviterer til en unik oplevelse for børn, dyr og de voksne. Scandinavian Cello School vil i weekenden nemlig optræder for et mindre publikum og de fritgående Hereford-køer

Bedriften Haugaard Hereford, der ligger tæt på Rødvig på Stevns, har indgået et samarbejde med Scandinavian Cello School om et helt nyt eksperiment. Nemlig en klassisk koncert for deres fritgående Hereford-køer. Det skriver Østdansk Landboforening i en pressemeddelelse.

Østdansk Landboforening støtter tiltaget og Stevns Landboforenings Fond har bidraget økonomisk til koncerten.

Lokal støtte

Bestyrelsesformand i Østdansk Landboforening, Ole Elbæk, er begejstret for det lokale kulturelle initiativ og håber, at begivenheden på en gang kan sætte fokus på dyrevelfærd og hjælpe børn og unge, som har det svært.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er altid dejligt, når kultur, landbrug og foreningsliv kan finde sammen og støtte hinanden. Derfor er det vigtigt, at vi som forening støtter lokale arrangementer, som det Louise og Mogens Haugaard så flot har stablet på benene.

Og hos Haugaard Hereford er man glad for den lokale støtte.

- Vi er selvfølgelig taknemmelige for opbakningen og interessen fra Østdansk Landboforening og for den økonomiske støtte Stevns Landboforenings Fond har bidraget med. Nu håber vi, at gæsterne får en dejlig oplevelse i landlige omgivelser, og bliver mere bevidste om, at vi sætter dyrevelfærd højt, samtidig med at vi støtter næste generation, lyder det fra Mogens Haugaard.

Grundet corona afholder man arrangementet to gange om søndag den 25. april med en generalprøve for børn om lørdagen den 24. april. Og af samme årsag er der kun 35 billetter på spil til hver optræden. En del af overskuet går til Børns Voksenvenner Køge. Weekendens vært er tidligere tv-vært fra Hvem vil være millionær, Peter Kær, og blandt gæsterne er kulturminister Joy Mogensen