Lyt til artiklen:

Covid 19 aflyser Agro Nord 2021

00:00
Hastighed: ???x
01:50

- Udsigterne til at situationen omkring smittespredning og restriktioner bliver væsentlig forbedret i foråret er for usikre til at vi tør sætte gang i planlægningen, siger Henrik Dalgaard, formand for Agro Nord.

Styregruppen bag Agro Nord afholdt møde i slutningen af november 2020, hvor den planlagte gennemførelse af Agro Nord onsdag d. 10. marts 2021 blev drøftet, skriver Agro Nord i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dengang blev styregruppen enige om at datoen for en eventuel gennemførelse af Agro Nord 2021 skulle udsættes, hvis vi skulle gøre os forhåbninger om at gennemføre malkekvægsudstillingen.

På mødet i november besluttede man derfor at arbejde henimod en gennemførelse af arrangementet onsdag d. 28. april 2021. Det ville dog være en klar forudsætning, at udsigterne omkring smittespredning og restriktioner i forhold til forsamlingsforbud skulle se lysere ud i januar, for at det ville være realistisk at gennemføre udstillingen i slutningen af april.

Den aktuelle situation omkring Covid-19 er netop blevet drøftet på et virtuelt møde i styregruppen. Konklusionen på mødet er desværre, at udsigterne på ingen måde er blevet lysere i forhold til vores forventninger for de kommende måneder. Derfor har styregruppen måtte tage den meget triste beslutning, at Agro Nord i foråret 2021 bliver aflyst.

- Det er med blødende hjerte, at vi tager denne beslutning, udtaler Brian Otte, direktør i Messecenter Vesthimmerland.

Klar til 2022

Arrangørerne ser nu frem til at planlægge et fantastisk Agro Nord igen i 2022.
Datoen er fastlagt til onsdag d. 9. marts 2022, slutter Henrik Dalgaard og Brian Otte i forening.