Lyt til artiklen:

So-yvere hitter i Thailand

00:00
Hastighed: ???x
00:47

Et so-yver er næppe noget, mange danskere har lyst til at sætte tænderne i.

Men længere østpå, nærmere bestemt Thailand, er det meget populært.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Danish Crowns medarbejderblad, Krogen.

- Det er en ret stor ting i Thailand, og de er villige til at betale ekstra, hvis der er masser af frisk so-mæk i yveret. Det er en ret interessantr udskæring rent fagligt, fordi man skærer fedt, svær og brystvorterne af og slutter med en udskæring, der er så langt fra det, man plejer at sælge, siger Rone Stokholm Kruse, mester i Guldrummet, en særlig slagterafdeling på Danish Crowns terminal i Kolding.

Thailænderne koger og griller yverne. Andre gange bruger de dem i supper.

Det er blevet forsøgt på flere danske restauranter- dog uden succes, skriver Krogen.