Lallemand Animal Nutrition kan nu præsentere Magniva - en helt ny produktgruppe af ensileringsmidler. Disse produkter kommer med en avanceret teknologi, der giver mulighed for at få kontrol over ensilagekvaliteten.

Magniva produkterne indeholder den nyopdagede og patenterede mælkesyrebakteriestamme Lactobacillus hilgardii CNCM I-4785, der i kombination med Lactobacillus buchneri NCIMB 40788 sætter nye standarter for stabilitet og tidlig åbning af ensilage.

Denne kraftfulde duo giver markante forbedringer til ensileringsprocessen samt stabilitet efter kun 15 dage - alt i mens den langsigtede stabilitet også forbedres. Dette er bekræftet i 12 uafhængige forsøg verden over. Forsøgene har vist at denne kombination reducerer spild, grundet gær og skimmel, samt reducerer tørstoftab. Alt i alt får man kontrol over ensilagekvaliteten, reduceret spild og fleksibilitet angående åbningstidspunkt.

- Det er vigtigt at kontrollere produktionsomkostningerne på en gård for at styrke bundlinjen, siger Mai-Brit Voss, ensileringsmidler, Lallemand Animal Nutrition og fortsætter:

- Ensilage af høj kvalitet spiller en betydelig rolle i produktionen. Magniva Platinum-ensileringsmidler giver producenterne et nyt værktøj til at hjælpe dem med at levere ensilage af høj kvalitet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ensilage udgør den største andel af foderet til malkekøer, og op til 15 procent af ensilagen kan gå tabt ved dårlig ensilering og iltning efter åbning - en omkostning, der ofte undervurderes. Magniva ensileringsmidler hjælper producenter med at forstørre værdien ved at maksimere ensilagekvalitet, stabilitet og dermed styrke bundlinjen på gården.