Udenlandske investorer har købt en stor del af konkursboet efter kvægbedriften I/S Mathiesen i Grimstrup.

Ifølge jv.dk er den største del af konkursboet efter bedriften I/S Mathiesen ved Grimstrup blevet erhvervet af udenlandske investorer i selskabet Farm Company A/S. Selskabet har tråde til den danske erhvervsmand og bestyrelsesformand Jens Ohnemus, bosiddende i schweiziske Geneve.

Med investeringsselskabet er også folk med adresser i Rotterdam og Hong Kong, mens hovedaktionæren er David John Hughes, som er tidligere oliehandler og har været direktør i fodboldklubben Charlton. Nu er han både direktør og hovedaktionær i London Rugby League Limited, skriver jv.dk.

Bedriften I/S Mathiesen blev erklæret konkurs i december 2017. Kvægbedriften omfattede 13 ejendomme, cirka 600 hektar jord, 13 ansatte og omkring 2000 malkekøer og opdræt.

Med købet ejer Farm Company nu 1.600 hektar fordelt på fem landbrug: Et på Fyn og fire i området mellem Esbjerg og Kolding.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vores seneste køb er vores femte landbrug i Danmark, og det øger markant vores samlede jordtilliggende markant fra godt 1.000 hektar til 1.600 hektar, siger han i en tidligere pressemeddelelse til jv.dk.