DeLaval deltager på European Dairy Farmers (EDF) årlige kongres i Kolding den 25.-27. juni. Temaet i år er effektivt landbrug.

Hvert år mødes over 300 EDF medlemmer fra hele Europa for at diskutere et særligt emne og for at lære om mælkeproduktion i værtslandet. I år er temaet

"Efficient Farming on the Edge", og værtslandet er Danmark.

DeLaval anser effektivitet i landbruget som en af de fire væsentligste udfordringer på gården sammen med gårdens rentabilitet, fødevaresikkerhed og dyrevelfærd. DeLaval sponsorerer European Dairy Farmers med et guldsponsorat, som tidligere år, og de vil have en workshop om Cow Longevity under kongressen.

DeLaval har i mange år haft flere events om dette emne og om, hvordan man forlænger en kos produktive levetid ved at sikre god kokomfort og management, mens man forbedrer dyrevelfærd. I løbet af 2019 vil DeLaval, ud over workshoppen ved EDF kongressen, holde en række events rundt i Europa om Cow Longevity, der skal hjælpe landmænd med ikke kun at forbedre koens livskvalitet men også forbedre medarbejderes livskvalitet, der arbejder i mælkeproduktioner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce