JH Agro har lanceret en ny generation af styring til JH MiniStrø, hvor der med virksomhedens egne ord er lagt vægt på højere brugervenlighed, øget fleksibilitet og helt nye anvendelsesmuligheder.

- Den nye styring kan eftermonteres på alle eksisterende JH MiniStrø-anlæg, og den er vores anbefalede styring, når der skal etableres nye JH MiniStrø anlæg, siger Ken Hyldgård, salgs- og udviklingsdirektør i JH Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Landmanden får en lang række forbedringer og effektiviseringer, som blandt andet indbefatter et nyt skiftezone-system, som muliggør op til fem MiniStrø-enheder på hvert skinnesystem, og fremover er der mulighed for at betjene anlægget via pc, mobil eller tablet, fortæller han.

Nyt vejesystem

- Vi har også udviklet et nyt vejesystem, der giver præcise aflæsninger, simpel indstilling af foderkurven og en nøjagtig registrering af foderforbruget, som let kan aflæses på det store 10 tommer touch-display, nævner han.

Ifølge Ken Hyldgård er udviklingen foretaget på baggrund af input fra kunderne, som er omsat til håndgribelige forbedringer i driften. For at opnå det fulde udbytte med den nye styring skal der være wifi-forbindelse med Internetadgang i stalden.

- Det giver også landmanden mulighed for at få fjernsupport fra JH Agro, fremhæver han.

Styringer udskiftes

JH Agro er i gang med de første udskiftninger af styringer hos kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er overbeviste om, at rigtig mange kunder vil skifte til den nye styring, og de kan forud for beslutningen få en introduktion til styringen på vores mini-testanlæg i Holstebro, siger Ken Hyldgård.