Der var mulighed for at komme med erfaringerne fra stalden direkte til direktion og bestyrelse, da Dansk Kalv holdte årsmøde i Messecenter Herning d. 4. december. Et godt incitament til at komme på banen siger Ole Haaning, der producerer 400 kalve på Bækgård ved Holstebro.

- Det er det her møde, jeg ser mest frem til, og som jeg nødigst vil undvære i løbet af året. Vi får et overblik over det kommende år, og alt det der betyder noget for os producenter af Dansk Kalv som prissætning og forventninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I løbet af mødet gav Finn Klostermann, CEO i Danish Crown Beef, og Peder Philipp, bestyrelsesformand, et overblik over året, der er gået i koncernen og i Danish Crown Beef samt det kommende. Her fyldte Danish Crown Beefs nye CSR-fortælling Friendly Farming en del, fordi det er en god fortælling at producere Dansk Kalv.

- Det er ikke ligegyldigt, hvor kødet kommer fra, og hvordan det bliver lavet. Det skal med helt ud i køledisken, og her har Dansk Kalv en god historie at fortælle. De danske forbrugere er blevet opdraget til at bladre i tilbudsaviser og lede efter orange mærkater, og det regime skal vi afskaffe, så forbrugerne kigger mod bedre kød med en god historie, og det har Dansk Kalv stået for i mere end 30 år, sagde Finn Klostermann på mødet.

Gastro Kalv

Også nyheden om, at der bliver lanceret et nyt koncept på mødet under navnet Gastro Kalv, som bliver afsat til Dansk Cater, blev taget vel imod. Her er der nemlig fundet plads til krydsningskalvene, som ellers har levet et liv i konceptet Dansk Kalv.

- Gastro Kalv kommer til at blive en del af Dansk Cater, som er en kæmpe spiller blandt markedet for kantiner og restauranter, og det kommer til at frigøre plads til Dansk Kalv i køledisken, sagde Finn Klostermann.

Udover gennemgangen fra CEO og formand var der også valg til Kalveudvalget. Her blev følgende valgt ind:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kristian Sørensen

Henrik Hindbo

Lasse Olsen

Claus B Andersen

Troels Rasmussen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anders P. Jensen

Suppleanter:

Søren Kristensen og Jens Bigum