Glæden var stor, da Rema 1000 i august 2015 indførte et mælkestøtteprojekt, hvor man hævede prisen på mælk og sendte den ekstra fortjeneste direkte tilbage til mælkeproducenterne.

Nu er det dog slut med projektet, der ifølge Rema 1000 har indsamlet godt 50 millioner kroner, fremgår det af virksomhedens Facebook-side:

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Kære kunder.

REMA 1000 er altid gået foran med holdninger og skæve initiativer, og "mælkestøtteprojektet" til mælkebønderne i efteråret 2015 var endnu et eksempel. REMA 1000s kunder har støttet mælkebønderne siden efteråret 2015, hvor hele 80 pct. af de danske mælkebønder tabte penge.

I den periode, takket være vores kunders hjælp, har vi formået at indsamle omkring 50 millioner kroner til landmændene. I dag er mælkeprisen steget, dansk mælk er konkurrencedygtig, og der er blevet skabt en god debat. Derfor har REMA 1000 naturligt valgt at stoppe mælkestøtteinitiativet nu.

Vi vil gerne takke vores kunder for at generere millioner af kroner til mælkebønderne. Mest af alt er vi glade for, at vi sammen med vores kunder har kunne give mælkebønderne moralsk opbakning."

Skriver Rema 1000 altså på Facebook.