Hvis man overnatter på et af Scandic Hotels hoteller i Danmark, vil man i fremtiden måske være så heldig at støde på dansk angus-kød i restauranten.
Det sker som følge af et nyt samarbejde mellem Dansk Angusforening og KødGrossisten og Scandic Hotels.
- Vi er meget stolte af at samarbejde med to firmaer, der lægger stor vægt på kvalitet, dyrevelfærd og fødevaresikkerhed. Dansk Angusforening har de sidste 2 år arbejdet på at markedsføre ?Dansk Angus Kød? som et højkvalitets mærkevareprodukt for at opnå en bedre pris på kødet. Og det er nu lykkes, skriver Dansk Angusforening i en pressemeddelelse.
Hotelkæden aftager hele dyr til alle Scandic Hotels i Danmark, og eventuelt madspild bliver på den måde minimeret.
Samarbejdet med KødGrossisten kan desuden også betyde, at kød mærket som 'Dansk Angus Kød' fremover vil være at finde i køledisken i butikker rundt omkring i landet.