'Tjekbog til kosignaler' er navnet på en ny bog, som med gode illustrationer har den fokus på sundhed, ydelse og velfærd i kvægbesætninger.

Danske redaktører på bogen er Ida Ringgaard og Rikke Engelbrecht fra Vestjysk Landboforening, og bogen er så frisk, at den stadig lugter af tryksværte. Men heldigvis er den trykt på en kraftig type papir, der tåler at blive fugtigt og kan tørres af med en klud, hvis bogen bliver beskidt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en rigtig staldbog, der især skal bruges derude, hvor det foregår, siger Ida Ringgaard. Bogen vises frem på NutriFair i denne uge i Fredericia.

Det er Vestjysk Landboforening, som er dansk forhandler af 'Tjekbog til kosignaler', og foreningen har en stand på Nutrifair 2016.

På standen kan alle komme og få sig en god snak om kosignaler - og om hvordan, man kan få endnu bedre management og medarbejdere, der er bedre klædt på til at passe besætningen optimalt.

- Rikke Engelbrecht og jeg vil også snakke om kosignaler på Speakers Corner på udstillingen hver af dagene kl. 10.00, fortæller Ida Ringgaard.

Hun og hendes kollegaer indbyder alle til at komme og få sig en uforpligtende faglig kvægsnak