Hoegild har flyttet lager og produktion og har samtidig ansat en række nye medarbejdere.

Producenten af genbrugs-fuldfodervogne udvider produktionskapaciteten markant i forbindelse med flytning af produktion, lager og administration.

- Mens vi venter på, og drømmer om at bygge et nyt Hoegild-domicil, har vi lejet nogle produktionshaller, som vi netop er flyttet ind i, fortæller indehaver Johnny Høgild.

Hoegild har gennemgået en kraftig udvikling og vækst det seneste år og har ifølge Johnny Høgild været udfordret af at følge med efterspørgslen.

- De staldbygninger, hvor virksomheden blev etableret for knap to år siden, var ganske enkelt blevet en flaskehals for den fortsatte vækst. Der er eksempler på kunder, som har henvendt sig forgæves for at bestille en løsning hos Hoegild, og det er ikke tilfredsstillende for en nystartet virksomhed, som ønsker at skabe vækst. Derfor er det en tiltrængt investering, som nu sikrer bedre rammer for virksomhedens fortsatte udvikling, siger Johnny Høgild i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Stigende efterspørgsel

Hoegild hævder selv at være blevet den klart førende leverandør på det danske marked for fuldfoderblandere og reservedele til netop fuldfoderblandere.

Firmaet er i kraft af flytningen til nye lokaler ved at køre produktionen i stilling til at kunne imødekomme efterspørgslen fra såvel det danske marked som fra eksportmarkederne.

Samtidigt med de nye faciliteter har virksomheden ansat en række nye medarbejdere i såvel produktion som i salgsafdelingen, hvilket ifølge Hoegild giver mulighed for at sige ja til flere ordrer.

- Vi kan hjælpe med mange ting på tværs af de fleste mærker, og den mulighed er der mange landmænd, der ønsker at benytte sig af, lyder det fra virksomheden.

Det seneste år har ifølge virksomheden budt på nye kunder i flere europæiske lande, herunder blandt andet Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Østrig.